Home

Produse

Servicii

Internet

Suport

Alpha

[Home Page]

[Site Map]

 [Computere]

 [Software]

[Contracte]

[SOS]

[Web Hosting]

[Web Development]

[Intreaba]

 

[Prezentare]

[Contact]

 

[phonedb] [instalare-configurare]

 

             d e s i g n e d   f o r   y o u

 Setari

Company

Se pot introduce datele companiei dvs. O parte din aceste date vor aparea in antetul rapoartelor.

Settings

De aici se alege tipul de centrala, modul de calcul (dupa interior sau codul de acces) si durata minima a unei convorbiri pentru a fi luata in calcul. In cazul in care centrala dvs. nu se afla in lista, se poate definii o specificatie de import pentru aceasta centrala cu ajutorul Define Import Specification.

 Date

Areas

Contine tabelul cu destinatiile posibile. In cazul in care beneficiati de tarife speciale catre anumite numere (numere favorite) acestea trebuiesc introduse aici ca o zona diferita. Semnificatiile capului de tabel: Type - international, local, numere favorite ... Area - zona de tarifare. O zona de tarifare este o destinatie care se taxeaza diferit, de exemplu o retea nationala.  Name - o regiune cuprinsa intr-o zona. De exemplu Marea Britanie este cuprinsa in Zona I de tarifare.  Regiunea trebuie sa fie unica in tabel. AreaCode - prefixul (numarul) care identifica regiunea.

Lines

Contine tabelul cu liniile externe. CO - reprezinta linia externa asa cum este ea definita in centrala. Number - este numarul alocat pe linia respectiva

Tariff

Contine tarifele definite si liniile externe asociate acestor tarife. Pentru detalii consultati Edit Tariff.

Users

Contine lista interioarelor si a utilizatorilor cu codurile lor de access (acolo unde este cazul), precum si a departamentelor.

Agenda

In Agenda puteti introduce numerele partenerilor sau colaboratorilor. Acestea vor aparea in rapoartele Phone List per User si Phone List Cost per User, astfel aceste convorbiri fiind mai usor de identificat in raport.

Source Data

Contine datele importate din fisierul text generat de PhoneMonitor. Acestea reprezinta datele generate de centrala telefonica. Date reprezinta data si ora la care a avut loc convorbirea telefonica. Atentie! - este vorba de data din centrala telefonica, nu din calculatorul care preia date de la centrala. Ext -  reprezinta interiorul (extensia). CO - este linia exterioara de pe care se vorbeste. ID - este un numar intern, generat de PhoneDB care identifica in mod unic fiecare inregistrare. In acesta fereastra aveti si posibilitatea filtrarii datelor dupa anumite criterii.

 Rapoarte

Phones List per User

Afiseaza lista detaliata a telefoanelor pentru fiecare user.

Phones List Cost per User

Afiseaza lista detaliata a telefoanelor si costul fiecarei convorbiri pentru fiecare user.

Cost per User

Afiseaza costul convorbirilor pentru fiecare user, destinatie, moneda ...

Cost per Department

Afiseaza costul convorbirilor pentru fiecare departament, destinatie, moneda ...

 Intretinere

Import

Folositi acest meniu pentru a importa in PhoneDB datele preluate de la centrala telefonica. Atentie ! Inchideti PhoneMonitor -ul inainte de a incepe importul.

Backup

Folositi acest meniu pentru a restaura baza de date anterioara peste cea actuala in caz de probleme. De asemenea puteti alege directorul in care sa se realizeze copia de siguranta.

Update

AlphaUpdater este un utilitar cu ajutorul caruia puteti actualiza aplicatia cu ultimele modificari, corecturi, rapoarte, etc.

Registration

Pentru a avea versiunea completa a aplicatiei PhoneDB insotiti cererea dvs. de fisierul PhoneDB.reg generat de meniul Registration.

 Help

Fiecare fereastra contine un mic Help. Pentru a-l vedea apelati butonul din coltul din stanga sus .

Acest help poate fi modificat folosind Help Edit