Home

Produse

Servicii

Internet

Suport

Alpha

[Home Page]

[Site Map]

 [Computere]

 [Software]

[Contracte]

[SOS]

[Web Hosting]

[Web Development]

[Intreaba]

 

[Prezentare]

[Contact]

 

office@alphasystems.ro

Nr. inregistrare: J40/5240/2001

Cod fiscal: R 13919260

Alpha Systems s-a infiintat in prima jumatate a anului 2001 ca societate cu raspundere limitata cu capital integral privat.

 

Domeniul principal de activitate este situat in sfera IT, acoperind toate activitatile specifice acestui domeniu, de la asamblarea si comercializarea de sisteme de calcul PC pana la asigurarea de service garantie si postgarantie, de la instalarea si depanarea soft pana la realizarea si furnizarea de programe, de la intretinerea si administrarea de retele pana la instalarea propiu-zisa a acestora.

 

Respectarea stricta a termenilor contractuali si experienta in relatiile de afaceri au facut ca inca din decursul primului an de activitate sa se colaboreze cu majoritatea celor mai prestigiosi furnizori interni ce au si calitatea de importatori directi. Acest fapt a dat in primul rand posibilitatea de a oferi clientilor produse de calitate la un pret competitiv pe piata.

 

Seriozitatea si profesionalismul au fost principalele argumente ce au dus la colaborarea curenta si ocazionala cu clienti activand pe diverse segmente ale economiei dar si cu persoane particulare. Adresandu-se in mod special pietei capitalei, nu au fost excluse nici colaborarile in alte orase, urmand ca pe viitor sa se studieze chiar varianta deschiderii de sucursale in tara. Pe piata de software s-au lansat mai multe programe utilitare, distribuite freeware. De asemenea, au fost realizate la comanda cateva programe specifice activitatii clientilor. La inceputul lunii februarie a anului 2003, a avut loc lansarea primului program adresat tuturor clientilor interesati sa contorizeze durata si costul convorbirilor telefonice facute prin intermediul centralelor telefonice utilizate de institutii. Pe langa produsele hardware si software realizate in regie proprie sunt comercializate si sisteme si periferice hardware “brand name”: Toshiba, Compaq, HP, Fujitsu – Siemens, IBM, Kyocera, Benq si multe altele. O importanta componenta a cifrei de afaceri o reprezinta incasarile din activitatea de service, instalari si administrari de retele. Certificarile personalului si profesionalismul dat de experienta vasta acumulata in timp sunt principalele puncte forte pe acest segment de piata.

 

Obiectivele pe termen scurt sunt obtinerea certificarilor ISO pentru sistemele ASYS si pentru calitatea serviciilor si obtinerea mai multor certificari pentru activitatile de intretinere retele si depanare soft. In domeniul vanzarilor se urmareste o crestere a portofoliului de clienti si concomitent o crestere a vanzarilor la clientii actuali. Pe termen lung, consolidarea relatiilor cu clientii, deschiderea de sucursale in tara si identificarea unor canale de import direct sunt principalele puncte vizate.

 

 

Vanzari

     
 

Claudiu ANGHEL

claudiu@alphasystems.ro

0722 219 284

 
 

 
 

Parteneri

   
 

Fundatia Internationala de Management

[www.fiman.ro]

 

Terranet Virtual Media

[www.terranet.ro]

support@terranet.ro

 

 
 

 

[Copyright

Disclaimer]