Home

Produse

Servicii

Internet

Suport

Alpha

[Home Page]

[Site Map]

 [Computere]

 [Software]

[Contracte]

[SOS]

[Web Hosting]

[Web Development]

[Intreaba]

 

[Prezentare]

[Contact]

 
 
 
 

PhoneDB este un program de evaluare a costurilor facturii telefonice companiei dvs. avand capacitatea impartirii exacte a acestor costuri pe departament/angajat. Este programul cu cea mai flexibila configuratie acoperind aproape toate tipurile de tarifare definite de companiile de telefonie: tarifare la secunda/minut/impuls, rotunjirea primelor 60 secunde, taxare diferita in functie de zi a saptamanii sau ora, minute incluse, numere favorite, minute taxate diferit (ex. 500 minute in week-end taxate cu 1 cent), taxare in diferite monede, schimbarea tarifarii de la o anumita data ...

 
 

AlphaSaver este un screen saver care poate afisa imaginile dintr-un folder sau o serie de alte animatii (ecranul intors pe dos, ecrane albastre, o consola incapatanata, timpul ramas pana la week-end, etc.). AlphaSaver este gratis.

 
 

JobTasks este un "Task Remainder" simplu si usor de utilizat. Poate fi folosit si in retea de 2, 3 sau mai multi useri din acelasi departament. JobTasks este gratis.

 
 

FolderWatcher este utilitar care supravegheaza modificarile aduse fisierelor dintr-un director. FolderWatcher este gratis.

 
 

VirtualPLD este un program pentru calculul curbei de temperatura in solid sub actiunea pulsului laser.

Multe alte proiecte sunt in dezvoltare

 

 

 

[Copyright

Disclaimer]